Kære forældre og ansatte i børnehaven

Ifølge vores vedtægter indkalder vi til generalforsamling i Børnehaven Landsbyhaven, indkaldelsen er vedhæftet denne mail. Pga. Corona må vi desværre udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid. I vil få en ny indkaldelse, så snart det er muligt.

Jeg vil gerne opfordre jer alle til at tjekke jeres mail, også uønsket mail. Min fornemmelse er at mail ofte havner i uønsket mail – og I får ikke den vigtige information.

Flere har efterlyst starttid for forårsbørnehaven. Lige nu skal vi i børnehaven: vaske hænder, opdele børnene i faste legegrupper på 3 børn indenfor, og 5 børn udenfor. Tage imod børn og forældre udenfor. Være så meget ude som muligt og på skift gå på toilettet. Vaske legetøj to gange dagligt, spritte ALT af. Og rigtig mange andre ting.

Det skal ingen hemmelighed være, at den forandring giver os sved på panden. Vi har alt på plads, og gør os meget umage. Men vores dag er helt fyldt op af mange praktiske opgaver sammen med jeres børn. Det er virkelig en meget anderledes børnehave-dag for både børn og voksne.

Vi havde håbet at det var muligt at tage på små ture i skoven, eller ned til mig med de faste grupper. Da det ville kunne bidrage til nye oplevelser, og et afbræk fra legepladsen. Det lader sig ikke gøre, da børnene ikke må holde hinanden i hånden, og vi opfordres til at blive hjemme. Heldigvis lover de dejligt forårsvejr, det gør at vi fint kan være ude, hvor smitterisikoen en mindre. Og vi har den lille skov lige bag hegnet, det vil vi udnytte.

Derfor er mit svar på Forårsbørnehaven: Det er ikke muligt at lave Forårsbørnehave nu, da Sundhedsstyrelsens regler ”spænder ben”…..Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, havde vi glædet os rigtig meget til at komme i gang, men det må vente til vi får grønt lys – og hvem ved, måske det pludselig bliver muligt.

Vi læner os op ad myndighedernes anbefalinger, så skal det nok blive godt igen.

Rigtig god weekend til jer alle.

AnneMarie