Nu kommer regnen :-)

 

Hvor har vi været heldige med vejret i rigtig mange dage, ingen regn og masser af sol og lunt vejr. Vi har alle været ude fra tidlig morgen til lukketid. Det har været nogle dejlige dage, med glade børn, og voksne som sover godt om natten☺️☺️ Efter Sundhedsstyrelsen har givet lov, til at vi holder hinanden i hånden i små grupper, har vi været på nogle skønne ture i små grupper. Det har vi nydt meget, næste uge byder på flere ture ud i naturen, i små grupper.

MEN i morgen kommer der regnvejr og lidt/meget "vind i sejlene" Og vi må indse at vi må finde ud af at være mere inde i mindre grupper, og med afstand. Vi er heldige at reglerne om 6 m2 pr. barn ikke volder os udfordringer - vi har rigeligt med plads?

I børnehaven har vi ingen skærme, men Mette har lovet at tage en lille mobil skærm med i morgen. Så kan en lille gruppe børn, se tegnefilm på skift. Vi har helt bevidst ingen skærme i børnehaven, men lige en dag som i morgen, må vi være opfindsomme. Og mon ikke biografen byder på popcorn - selvfølgelig portions anrettet?

Vi skal selvfølgelig også ud i regnen, så husk regntøj og en ekstra varm bluse. Heldigvis er det bare et par dage, derefter vender det fine vejr tilbage. Og skal vi så ikke glæde os til regnen, vi trænger til det?

Mange hilsner AnneMarie